Tilmeld dig og kør med på årets VENOtour!
 

Tilmeld dig VENOtour 2023!


VENOtour er et frivilligt projekt, som har til formål at samle penge og opmærksomhed ind til Forældre & Sorg. Du kan tilmelde dig som rytter i 2023, ved at udfylde formularen herunder. Det er en helt fantastisk oplevelse at cykle de mange kilometer op ad kysten. Der er 12 pladser VENOtour tilgængelige - så skynd dig, hvis du vil sikre dig en plads.

Krav til rytteren:
For at deltage som rytter i turen, er det vigtigt at være i god fysisk form og i stand til at holde en gennemsnitshastighed på ca. 20 km/t. Herudover er det en god idé, hvis rygsækken er pakket med en portion viljestyrke og opbakning fra omgangskredsen. Du stiller selv med din egen cykel (MTB) og det udstyr og de reservedel du skal bruge på turen og under din træning. Der påregnes 1-2 fællestræning inden turen, hvor hele holdet mødes. Her cykler vi en tur sammen på minimum 50 km. Kort efter alle deltagere er tilmeldt vil vi holde et online introduktionsmøde.
Det forventes at, du er klar til at bruge dit netværk til at sprede budskabet omkring indsamlingen, stille op til interview og har mod på at søge sponsorater.

Pris:
Der er et deltagergebyr på 1.500 kr. pr. rytter. I prisen er indregnet fuld forplejning, overnatning og 3 stk. specialdesignet cykeltrøjer, som er unikke for VENOtour 2023. Et evt. overskud af deltagergebyret, går til indsamlingen. Deltagergebyret bliver opkrævet umiddelbart efter tilmeldingen og skal indbetales inden 5 dage.

Om turen:
Turen er ca. 440 km lang og køres over 3 dage. Fra fredag d. 26. til søndag d. 28. maj 2023.
Starten går fra Blåvandshuk Fyr kl. 8.00, hvor vi primært følger ”Vestkystruten” indtil vi rammer Thyborøn sidst på eftermiddagen. Dag 2 starter med en færgeafgang kl. 7.00, hvorefter turen starter op ad Agger Tange og Nationalpark Thy. Dagen afsluttes omkring Blokhus. På den sidste dag er målet lige om hjørnet og vi cykler det sidste stykke op mod Skagen.

Terrænet på ruten er primært fladt med enkelte små stigninger undervejs. En stor del af ruten er på hårdt underlag, men vi kommer også igennem sand, grus og skov. I løbet af en dag afholdes 3-4 pauser af ca. 10-15 min varighed + en frokostpause på ca. 30 min.

Der vil være følgebiler med på turen, som sørger for rytterne og deres bagage.

Øvrige spørgsmål:
Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, du gerne vil have afklaret før du tilmelder dig, er du velkommen til at ringe til Jesper på 28155202 eller skrive en mail på info@venotour.dk    Du vil umiddelbart efter din tilmelding modtage en mail med bekræftelse på din tilmelding. Det kan ske, at vi modtager flere tilmeldinger end, der er pladser på holdet. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet. Den endelige bekræftelse kommer derfor i en mail med betaling af deltagergebyret.