Tilmeld dig og kør med på årets VENOtour!
 

Tilmeld dig VENOtour 2024!


VENOtour er et frivilligt projekt, som har til formål at samle penge og opmærksomhed ind til Forældre & Sorg. Du kan læse mere om hvad det vil sige at cykle med på VENOtour, og tilmelde dig ved at udfylde formularen herunder.


Om turen:
Turen er ca. 440 km lang og køres over 3 dage. Fra fredag d. 17. til søndag d. 19. maj 2024.
Starten går fra Blåvandshuk Fyr kl. 8.00, hvor vi primært følger ”Vestkystruten” indtil vi rammer Thyborøn sidst på eftermiddagen. Dag 2 starter med en færgeafgang kl. 7.00, hvorefter turen starter op ad Agger Tange og Nationalpark Thy. Dagen afsluttes omkring Blokhus. På den sidste dag er målet lige om hjørnet og vi cykler det sidste stykke op mod Skagen.

Terrænet på ruten er primært fladt med enkelte små stigninger undervejs. En stor del af ruten er på hårdt underlag, men vi kommer også igennem sand, grus og skov. I løbet af en dag afholdes 3-4 pauser af ca. 10-15 min varighed + en frokostpause på ca. 30 min.

Der vil være følgebiler med på turen, som sørger for rytterne og deres bagage, frokost og forplejning mm.


Pris:
Der er et deltagergebyr på 1.500 kr. pr. rytter. I prisen er indregnet fuld forplejning, overnatning og 3 stk. specialdesignet cykeltrøjer, som er unikke for VENOtour 2024. Et evt. overskud af deltagergebyret, går til indsamlingen. Deltagergebyret bliver opkrævet umiddelbart efter tilmeldingen og skal indbetales inden 5 dage.


Krav til rytteren:
For at deltage som rytter i turen, er det vigtigt at være i god fysisk form og i stand til at holde en gennemsnitshastighed på ca. 18-20 km/t. Herudover er det en god idé, hvis rygsækken er pakket med en portion viljestyrke og opbakning fra omgangskredsen. Du stiller selv med din egen cykel (MTB/Gravel) og det udstyr og de reservedele du skal bruge på turen og under din træning. Der påregnes 1-2 fællestræninger inden turen, hvor hele holdet mødes. Her cykler vi en tur sammen på cirka 50 km. Kort efter alle deltagere er tilmeldt vil vi holde et online introduktionsmøde.
Det forventes at, du er klar til at bruge dit netværk til at sprede budskabet omkring indsamlingen og har mod på at søge sponsorater.

Øvrige spørgsmål:
Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, du gerne vil have afklaret før du tilmelder dig, er du velkommen til at ringe til Michael på 50947887 eller skrive en mail på info@venotour.dk    Du vil umiddelbart efter din tilmelding modtage en mail med bekræftelse på din tilmelding. Det kan ske, at vi modtager flere tilmeldinger end, der er pladser på holdet. Pladserne fordeles efter først til mølle princippet. Den endelige bekræftelse kommer derfor i en mail med betaling af deltagergebyret.