Tilmeld dig og kør med på årets VENOtour!
 

Tilmeld dig en enkelt etape af Veno Tour 2024


Du behøver ikke køre med hele vejen fra Blåvand til Skagen, hvis du gerne vil være en del af Veno Tour. I 2024 har du mulighed for at tilmelde dig en valgfri etape på turen, læs mere herunder:

 

Vil du være med noget af vejen?
Veno Tour starter ved Blåvand Fyr d. 17 Maj, og slutter ved Det Grå Fyr i Skagen den 19. Maj. Det er ikke alle der har mulighed for at være med hele vejen, men hvis du alligevel sidder med lysten til at være med på noget af vejen, kan du melde dig til i bunden af siden, og blive en del af det officielle Veno-Hold.

Hvordan du gør:

 Du udfylder tilmeldings-formularen i bunden af siden, og skriver i bemærkninger hvilken af de 3 dage du vil slutte dig til turen. Du vil ved ankomst modtage din officielle Veno 2024 cykeltrøje, og hilse på de andre ryttere. Hvis du har bagage eller andet, kan vi fragte de for dig i en af vores følgebiler. Du vil få mad og drikke på turen, så længe du er med. Inden turen vil du blive inviteret til et online info-møde, hvor eventuelle spørgsmål kan blive besvaret, og du vil modtage praktisk information omkring afviklingen af turen.

Pris:
Der er et deltagergebyr på 500 kr. pr. rytter. I prisen er indregnet forplejning,  og 1 stk. specialdesignet cykeltrøje, som er unik for VENOtour 2024. Et evt. overskud af deltagergebyret, går til indsamlingen. Deltagergebyret bliver opkrævet umiddelbart efter tilmeldingen og skal indbetales inden 14 dage.

 

Krav til rytteren:
For at deltage som rytter i turen, er det vigtigt at være i god fysisk form og i stand til at holde en gennemsnitshastighed på ca. 18-20 km/t. Herudover er det en god idé, hvis rygsækken er pakket med en portion viljestyrke og opbakning fra omgangskredsen. Du stiller selv med din egen cykel (MTB/Gravel) og det udstyr og de reservedele du skal bruge på turen.
Det forventes at, du er klar til at bruge dit netværk til at sprede budskabet omkring indsamlingen og har mod på at søge sponsorater.

Øvrige spørgsmål:
Hvis du sidder tilbage med spørgsmål, du gerne vil have afklaret før du tilmelder dig, er du velkommen til at ringe til Michael på 50947887 eller skrive en mail på info@venotour.dk  Du vil umiddelbart efter din tilmelding modtage en mail med bekræftelse på din tilmelding.  Den endelige bekræftelse kommer i en mail med betaling af deltagergebyret.

  IMG_1767

  1. Etape

  Den første dag starter med afgang klokken 08:00 fra Blåvand Fyr. Dagen byder på cirka 20 kilometer strandkørsel, og en masse kilometer i klitlandskaberne. Det er dagen hvor alle starter med friske ben, og godt humør. Det gode humør fortsætter til at dagen afsluttes i Thyborøn.
  IMG_1792

  2. Etape

  Dagen starter med færgen fra Thyborøn til Agger omkring klokken 7, hvorefter turen går op gennem den flotte nationalpark. Når rytterne når frem til mål ved Rødhus Klit Camping, har de tilbagelagt cirka 160 kilometer på dagen.
  IMG_1822

  3. Etape

  Søndagen er kronen på værket! De sidste 125 kilometer fra Rødhus til Skagen byder på flotte landskaber, strandkørsel, gode chancer for gunstig vind, og flotte kig ved de indlagte pauser. Dagen afsluttes i Skagen med pølser og den traditionsrige VENO-Sang.
  Tilføj bille med stop nummereret

  This is the author

  Tilføj liste over nummerede stops fra billedet, med tidspunkter

  This is the author