Tilmeld dig og kør med på årets VE-NO tour!
 

Meld dig til VENOtour 2020!


VE-NO tour er et frivilligt projekt, som har til formål at samle penge og opmærksomhed ind til Landsforeningen Spædbarnsdød. Du kan melde dig her til at deltage som rytter i 2020, ved at udfylde formularen herunder. Det er en helt fantastisk oplevelse at cykle de mange kilometer op ad kysten.

Krav til rytteren:
For at deltage som rytter i turen, er det vigtigt at være i god form og i stand til at holde en gennemsnitshastighed på ca. 20 km/t. Man kommer selvfølgelig også langt med viljestyrke og opbakning. Herudover er det naturligvis vigtigt med en cykel(MTB) og en smule udstyr. Der påregnes 2 fællestræninger inden turen, hvor hele holdet mødes.

Der vil være følgebiler med på turen, som sørger for rytterne og deres oppakning.

Pris:
Der er et deltagergebyr på 1.000 kr. pr. rytter. I prisen er indregnet fuld forplejning, overnatning og 2 stk. specialdesignet cykeltrøjer for VENOtour 2020. Et evt. overskud af deltagergebyret, går til indsamlingen. Deltagergebyret bliver opkrævet umiddelbart efter tilmeldingen og skal indbetales inden 5 dage.

Turen er ca. 420 km lang og køres over 3 dage. Fra fredag d. 29. til søndag d. 31 maj 2020.


Du vil umiddelbart efter din tilmelding modtage en mail med bekræftelse på din tilmelding. Det kan ske, at vi modtager flere tilmeldinger end, der er pladser på holdet. Den endelige bekræftelse kommer derfor i en mail med betaling af deltagergebyret.