Tilmeld dig og kør med på årets VE-NO tour!
 

Meld dig til VE-NO tour 2019!


VE-NO tour er et frivilligt projekt, som har til formål at samle penge og opmærksomhed ind til Landsforeningen Spædbarnsdød. Du kan melde dig her til at deltage som rytter i 2019, ved at udfylde formularen herunder. Det er en helt fantastisk oplevelse at cykle de mange kilometer op ad kysten.

Krav til rytteren:
For at deltage som rytter i turen, er det vigtigt at være i god form og i stand til at holde en gennemsnitshastighed på ca. 20 km/t. Man kommer selvfølgelig også langt med viljestyrke og opbakning. Herudover er det naturligvis vigtigt med en cykel(MTB) og en smule udstyr. Der påregnes 2 fællestræninger inden turen, hvor hele holdet mødes .

Der vil være behov for følgebiler på turen. Hvis du har mulighed for at tage en ven med i bil, kan du skrive det sammen med din tilmelding. Der er før tilmelding behov for 4 ekstra biler, så det er ikke sikkert alle tilmeldte biler kommer med.

Pris:
Der er et deltagergebyr på 1.000 kr. pr. rytter og 500 kr. pr. følgebil. I prisen er indregnet fuld forplejning, overnatning og trøjer til rytterne. Et evt. overskud af deltagergebyret, går til indsamlingen. Deltagergebyret bliver opkrævet umiddelbart efter tilmeldingen og skal indbetales inden 5 dage.

Turen er ca. 420 km lang og køres over 3 dage. Fra fredag d. 7. til søndag d. 9 juni 2019.

Alle pladser på VE-NO tour 2019, er besat og tilmeldingen er lukket.