Mikkel Røen Hansen – VE-NO tour

Mikkel Røen Hansen

Lotte Hansen
April 10, 2019
Chalotte Reeves Larsen
April 1, 2019

Mikkels første VeNo tour

Mikkel er 17 år gammel og bor i Brejning med sin far, sin bonusmor og sin lillebror.

At cykle VeNo tour er for Mikkel en personlig ting og en personlig udfordring, som han allerede sidste år besluttede sig for at tage.

Dagmar, der døde inden fødslen, er Mikkels kære lillesøster. En lillesøster, som han cykler 440 km langs den jyske vestkyst for.
Sidste år skulle hans bonusmor havde cyklet turen, men blev af personlige årsager forhindret. Hun var dog med på turen som følgebil, og Mikkel og familien tog derfor imod VeNo tour holdet i Skagen sidste år.

Og lige netop dét at se sidste års ryttere komme over målstregen og vide, at han kunne gøre det samme for både sin bonusmor og for sin lillesøster, Dagmar, blev grundlaget for Mikkels tilmelding.

”Det bliver uden tvivl en udfordrende tur – både fysisk og psykisk, men jeg ved det er det hele værd, når jeg ser min bonusmor med tårer i øjnene, når jeg cykler over målstregen i Skagen”, siger Mikkel og tilføjer, at det også er ret fedt at kunne sige, at man kan cykle 440 km på MTB langs kysten.

Bliv kilometer sponsor

Donationer kan gives fra 0,50 kr. pr. km og er fradragsberettiget for både privatpersoner og virksomheder. Turen er på ca. 420 km.