Jonas Kronborg Palm – VE-NO tour

Jonas Kronborg Palm

Tina Akstrup Hestbech
April 10, 2019
Per Winding
April 10, 2019

Jonas Kronborg Palm, 37 år;

 

 Jeg kommer oprindeligt fra Bornholm, men bor på 14. år i Holstebro, sammen med min kone og 3 børn.

 

Først og fremmest cykler jeg VeNo-tour for at vise min støtte og opbakning til min bror og svigerinde, Kristian og Hannah, der mistede deres lille Karoline.

 

Jeg cyklede sammen med Kristian sidste år og det var dejligt at vise, på en helt håndgribelig måde, at jeg gerne vil være der for dem. Samtidig glæder jeg mig meget til at have Hannah som følgebil igen i år (det er ikke så tit man får lov at hundse med sin svigerinde…)

 

Udover at jeg cykler for Karoline, cykler jeg også for min egen datter Rebekka, der var død ved fødslen, men blev genoplivet efter 20 minutter og som følge deraf lever med svære handicaps.

 

Jeg bruger cykelturene til at få luft i en svær dagligdag og få fornyet energi til at klare de opgaver der hver dag skal klares. 

 

Veno-tour 2018 var en fantastisk oplevelse, hvor jeg især husker de mange gode snakke med de andre ryttere om alt fra sorg og tro, til siddesår og platte jokes.

Jeg er spændt på om mit knæ (og resten af kroppen) kan holde til endnu en tur.

 

Jeg håber, at jeg kan nyde naturen mere i år og at vi igen får dejligt solskinsvejr og ikke for meget vind.

 

Bliv kilometer sponsor

Donationer kan gives fra 0,50 kr. pr. km og er fradragsberettiget for både privatpersoner og virksomheder. Turen er på ca. 420 km.