Chalotte Reeves Larsen – VE-NO tour

Chalotte Reeves Larsen

Mikkel Røen Hansen
April 10, 2019
Kristian Bøgh Ulriksen
April 1, 2019

En tur med Theodor i tankerne

 

Chalotte Reeves Larsen, Roskilde, Sjælland

 

Min mand og jeg mistede vores første dreng, Theodor i 2016. Vi nåede at have 8 dage med ham. Det var alt for kort, og der går ikke en eneste dag, hvor vi ikke savner ham. Træningen op til Veno-Tour og selve touren bliver derfor en måde for mig, at tilbringe tid sammen med Theodor, og have fokus på mine tanker og minder om.

 

Jeg ønsker at skabe opmærksomhed omkring spædbarnsdød og Landsforeningen Spædbarnsdød, fordi det er så vigtig en sag, og stadig meget tabubelagt.

 

Jeg ønsker mere åbenhed og forståelse hos andre i forhold til, at de ikke skal være bange for at spørge ind til Theodor og bare blive tavse, når jeg nævner ham.

 

Det er en kæphest for mig, at det ikke er ”farligt”, at være ked af det eller græde. Det er blot et tegn på kærlighed og sorg deraf.

 

Det er en personlig udfordring for mig både fysisk og psykisk. Fysisk fordi jeg aldrig har været i så god form, som jeg skal til at være nu og sidde i sadlen i så mange timer i træk. Psykisk er det mest en udfordring for mig i forhold til opmærksomheden, der er omkring touren.

 

Men jeg tager de udfordringer op fordi jeg ønsker at få samlet så mange penge ind som muligt, så andre kan få samme hjælp, som min mand og jeg gjorde.

 

Det var en uvurderlig hjælp, og er det stadig.

Bliv kilometer sponsor

Donationer kan gives fra 0,50 kr. pr. km og er fradragsberettiget for både privatpersoner og virksomheder. Turen er på ca. 420 km.