Støt VENOtour på Odendo

VENOtour er nyt formål på Odendo, hvilket betyder du kan gøre en fantastisk handel der samtidig støtter os med minimum 5 % af salgsprisen.

 

På Odendo finder du et stort udvalg af boligdesign til hjemmet, samt oplevelser såsom weekendophold, koncertbilletter og restaurant gavekort.

Du har dermed mulighed for opgradere stuen med nye puder, vaser eller et plaid, til de bedste priser på markedet, samtidig med du sender 5 % af salgsprisen afsted til VENOtour.

 

Varerne og oplevelserne på Odendo stammer fra ansvarsfulde brands, såsom AYTM, OYOY, House Doctor og Lene Bjerre, som elsker Odendo DNA'et om at støtte gode formål. Det giver Odendo mulighed for at sælge disse designervarer til de bedste priser på markedet.

 

Du kan både støtte VENOtour ved at byde på auktionerne på platformen. Der er dagligt hundredvis af udløb og altid noget der udløber snart.

Hvis du ikke har tålmodigheden til at byde med på auktionerne, kan du også gå på udkig i boligdesign shoppen på Odendo hvor alt er på lager til omgående levering, i begrænset antal der ikke kommer igen.

 

ODENDO

Her gør du fantastiske handler og støtter samtidig gode formål. Siden starten i 2013 har Odendo, og platformens brugere, indsamlet mere end +33 millioner kroner til gode formål.

 

Odendo samarbejder med ansvarsfulde brands der deler platformens DNA, om at støtte gode formål. Platformen har mere end 180.000 brugere og hundredvis af daglige handler der støtter gode formål.
Livsstil- & interiørshoppen, Tjarry, er også en del af Odendo.